ik ben 

Even voorstellen.

Spirituele schilderijen
Spirituele schilderijen

Het schilderen van engelen of andere spirituele schilderijen brengt mij veel levens vreugde. Dromer als ik ben vond ik creativiteit veel belangrijker. Ook mediteren of healingwerk hoort daarbij. 

Het is sinds een jaar of 14 dat ik het schilderen in mijn leven heb gebracht. Mijn pianospel en schilderen laten mijn gevoel naar buiten stromen. Met klanken of met verf. Het kijken naar schilderingen en mooie kleuren werkt naar mijn ide helend op de mens. Waar zouden we zijn met kale witte muren. 

ik schilder het liefst met olieverf.     

 Leraren:   

Jeanette van der Vliet                                             het klooster bij Thiemen Voorhorst               portret schilderen naar een levend model. Portretschilderen
Portretschilderen

Mensen vind ik zeer gecompliceerde mooie wezens. Als kind al vond ik alle verschillende uitdrukkingen op het gelaat heel leuk om na te doen. wat heeft een mens daar veel van. Gecompliceerd bedoel ik ook niet als negatief.   

Een foto na schilderen is niet wat ik echt doe. Het is altijd met een stuk ziel wat ik ontdekt heb bij het model tijdens het schilderen. Het motto daarbij is.  “Ik zie jou” Verder schilder ik waar ik geinspireerd door raak en dat kan van alles zijn. 

Maak een gratis website.